Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Wat anderen zeggen

Goedemorgen, ik ben Raijmond! Ik werk netjes en altijd in overleg. Bekijk wat anderen zeggen over mijn projecten...

Neem contact op

Tevreden klanten zijn belangrijk voor mij

Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Radiatoren repareren

Raymond is een vakman. Reageert snel op berichten. Had het probleem met de radiator snel gevonden. Ik zou Raymond nog een keer inschakelen bij een CV probleem.

Anoniem
Vervanging hooghangend toilet

Het vervangen van het hooghangend toilet en zeker het compleet renoveren van een tweede toilet bleek een minder eenvoudige klus te zijn dan van te voren gedacht. Hierdoor duurde het allemaal wat langer, maar het belangrijkste is dat het resultaat uiteindelijk prima was!

Anoniem
Badkamerkranen vervangen

Ondanks tegenslagen (niet sluitende hoofdkraan, afwijkende aansluitingen) heeft Raijmond het werk keurig geleverd. Duidelijke afspraken over tijden (ook netjes aangeven als t uitloopt) en zeer schappelijke prijs.

Anoniem
Handdoekradiator 1-op-1 vervangen en kitwerk

Klus is inmiddels uitgeveoerd, is erg netjes en zonder problemen verlopen. Zou ze voor een volgende klus zo weer benaderen. Uitstekend gedaan, bedankt nogmaals!

Anoniem

Ik heb Raijmond in middels voor meerdere klussen in huis gehad. De laatste keer was voor een nieuw inbouw wc. Altijd vriendelijke service, komt op tijd, probeert je altijd zo snel mogelijk te helpen. Verder denkt hij mee naar een zo goed mogelijke oplossing zonder dat het te duur wordt voor een goede kwaliteit. Ik zal hem zeker weer opbellen als ik een ander loodgieters probleem heb.

Gaby Van de Berg

Wij hebben nu al een paar keer aan Raymond gevraagd om verschillende klusjes uit te voeren. Iedere keer heldere afspraken, kan altijd wel tussendoor, niet (te) duur, netjes werk en goed materiaal. Voor een volgende klus vraag ik Raymond van all-Inservice weer.

Andre Wolterbeek
Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Huidige radiator vervangen

Houdt zich aan afspraken en werkt nauwkeurig en netjes. Ben heel tevreden over het geleverde werk. Is ook vriendelijke en klantgericht.

Anoniem
Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Nieuwe radiatoren plaatsen.

Duidelijke communicatie vooraf en prima werk geleverd.

DJ Ruiter
Spoelbak toilet beter vullen / Zwanenhals kraan repareren.

Zeer tevreden, zou Raijmond de volgende keer weer inhuren!

Anoniem
Mengkraan vervangen door thermostaatkraan

Keurige en snelle reactie op de aanvraag. Werk snel en netjes uitgevoerd. Dacht goed mee en ter plekke nog een ander klusje opgeknapt. Erg tevreden.

Jeroen Hutten

We hebben Raymond voor een eerste klus gevonden via werkspot. Ging allemaal keurig netjes, soepel en met duidelijke afspraken. Voor een tweede klus hem direct benaderd. Raymond werkt snel en goed. Denkt mee met (on)mogelijkheden en vindt een oplossing. Werkt alles netjes af en laat het weer netjes achter. Een loodgieter die weet waar hij het over heeft en verstand van zijn vak heeft. Voor een volgende klus gaan we hem zeker weer vragen.

Hans van Rosmalen

Duidelijke afspraken/communicatie en nette uitvoer voor een vriendelijke prijs. All-Inservice is voor mij als vastgoedbelegger een fijne partij voor diverse loodgieterswerkzaamheden: Badkamer/toilet, verwarming/CV etc. Ook voor spoedreparaties is het fijn dat er een partij is die je kan ontzorgen op dit gebied.

Chris Dix