Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Loodgieter en CV werkzaamheden

Goedenacht, ik ben Raijmond! Ik werk netjes en altijd in overleg. Bekijk wat anderen zeggen over mijn werkzaamheden...

Neem contact op

Over Loodgieter All-inservice

Als je jouw (spoed)klussen uit laat voeren via All-Inservice, dan mag je er vanuit gaan dat ik er alles aan doe om dit voor je te realiseren. Zeer veel tevreden opdrachtgevers hebben hun loodgieter en/of CV werkzaamheden laten uitvoeren door ons bedrijf. Kwaliteit bieden is mijn eerste prioriteit, bekijk mijn reviews maar eens.

Alle klussen doe ik altijd in overleg en ik reageer snel in de communicatie.

33 jaar ervaring in het vak

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in de volgende klussen: loodgieterswerk, CV Centrale verwarming, Spoed- en kleine klussen, CV Ketel aanleg en onderhoud.

Bereikbaarheid

Ik ben elke dag telefonisch bereikbaar van 07:30 tot 21:00 uur. Als ik niet opneem kan je mijn voicemail inspreken en dan bel ik zo spoedig mogelijk terug. Mailen mag natuurlijk ook, stuur deze dan naar info@all-inservice.nl of gebruik het contactformulier.

Overleg over de klus

Opnemen van uw specifieke klus is gratis. Veel kleine klussen kunnen per foto en e-mail gemaakt worden. Bij uitvoering van uw klus zal ik binnen een straal van 5 km van mijn woonadres u geen voorrijkosten berekenen, helaas op uitzondering van halen materialen.

Met vriendelijke groeten,

Raijmond Stuurman uit Utrecht

Kan ik je helpen? Vul hier jouw klus in...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Tegenslag bij qoocker kraan plaatsing. Vorige bewoner heeft houtwerk geplaatst bij wartels onderzijde kraan waardoor de grote spoelbak er helemaal uit moest gehaald worden. Nieuwe Qoocker heetwaterkraan is netjes geplaatst.
26-01-2020
Weer een leuk klusje gedaan om voor iemands nieuwe keuken de leidingen aan te passen naar de goede plek. Helaas geen standaard klusje omdat er weinig met de.pvc leiding gedaan kon worden. Ook gelijk een buitenkraantje gerealiseerd. Ik blij en de opdrachtgever blij. Bedankt.
23-01-2020
Als de opdrachtgever de radiator op een bepaalde plek wil hebben hangen, ga ik er altijd voor om dit voor elkaar te krijgen. Zelfs na meer dan 34 jaar is het een uitdaging om bepaalde leidingen met moeilijke bochten netjes te buigen. Muren scheef, plafond niet in een 45 graden hoek e.d. en toch netjes voor alkaar gekregen naar de zin van de opdrachtgever.
18-12-2019
Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019