Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Loodgieter en CV werkzaamheden

Goedeavond, ik ben Raijmond! Ik werk netjes en altijd in overleg. Bekijk wat anderen zeggen over mijn werkzaamheden...

Neem contact op

Over Loodgieter All-inservice

Als je jouw (spoed)klussen uit laat voeren via All-Inservice, dan mag je er vanuit gaan dat ik er alles aan doe om dit voor je te realiseren. Zeer veel tevreden opdrachtgevers hebben hun loodgieter en/of CV werkzaamheden laten uitvoeren door ons bedrijf. Kwaliteit bieden is mijn eerste prioriteit, bekijk mijn reviews maar eens.

Alle klussen doe ik altijd in overleg en ik reageer snel in de communicatie.

33 jaar ervaring in het vak

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in de volgende klussen: loodgieterswerk, CV Centrale verwarming, Spoed- en kleine klussen, CV Ketel aanleg en onderhoud.

Bereikbaarheid

Ik ben elke dag telefonisch bereikbaar van 07:30 tot 21:00 uur. Als ik niet opneem kan je mijn voicemail inspreken en dan bel ik zo spoedig mogelijk terug. Mailen mag natuurlijk ook, stuur deze dan naar info@all-inservice.nl of gebruik het contactformulier.

Overleg over de klus

Opnemen van uw specifieke klus is gratis. Veel kleine klussen kunnen per foto en e-mail gemaakt worden. Bij uitvoering van uw klus zal ik binnen een straal van 5 km van mijn woonadres u geen voorrijkosten berekenen, helaas op uitzondering van halen materialen.

Met vriendelijke groeten,

Raijmond Stuurman uit Utrecht

Kan ik je helpen? Vul hier jouw klus in...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Op speciaal verzoek opdrachtgever een goede oplossing proberen te creeren voor een sanibroyeur toilet in de badkamer. Fijne samenwerking en weer iemand blij gemaakt.
10-05-2020
Na een verhuizing is het toch weer lekker voor de bewoner dat de netjes en goed aangelegde afvoer door All-Inservice Utrecht voor de aangeschafte vaatwasser zonder problemen werkt. Na overleg met bewoner een grote opgemerkte lekkage onder keukenblok aan de pvc ook opgelost.
26-04-2020
Tegenslag bij qoocker kraan plaatsing. Vorige bewoner heeft houtwerk geplaatst bij wartels onderzijde kraan waardoor de grote spoelbak er helemaal uit moest gehaald worden. Nieuwe Qoocker heetwaterkraan is netjes geplaatst.
26-01-2020
Weer een leuk klusje gedaan om voor iemands nieuwe keuken de leidingen aan te passen naar de goede plek. Helaas geen standaard klusje omdat er weinig met de.pvc leiding gedaan kon worden. Ook gelijk een buitenkraantje gerealiseerd. Ik blij en de opdrachtgever blij. Bedankt.
23-01-2020