Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Loodgieter en CV werkzaamheden

Goedemorgen, ik ben Raijmond! Ik werk netjes en altijd in overleg. Bekijk wat anderen zeggen over mijn werkzaamheden...

Neem contact op

Over Loodgieter All-inservice

Als je jouw (spoed)klussen uit laat voeren via All-Inservice, dan mag je er vanuit gaan dat ik er alles aan doe om dit voor je te realiseren. Zeer veel tevreden opdrachtgevers hebben hun loodgieter en/of CV werkzaamheden laten uitvoeren door ons bedrijf. Kwaliteit bieden is mijn eerste prioriteit, bekijk mijn reviews maar eens.

Alle klussen doe ik altijd in overleg en ik reageer snel in de communicatie.

33 jaar ervaring in het vak

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in de volgende klussen: loodgieterswerk, CV Centrale verwarming, Spoed- en kleine klussen, CV Ketel aanleg en onderhoud.

Bereikbaarheid

Ik ben elke dag telefonisch bereikbaar van 07:30 tot 21:00 uur. Als ik niet opneem kan je mijn voicemail inspreken en dan bel ik zo spoedig mogelijk terug. Mailen mag natuurlijk ook, stuur deze dan naar info@all-inservice.nl of gebruik het contactformulier.

Overleg over de klus

Opnemen van uw specifieke klus is gratis. Veel kleine klussen kunnen per foto en e-mail gemaakt worden. Bij uitvoering van uw klus zal ik binnen een straal van 5 km van mijn woonadres u geen voorrijkosten berekenen, helaas op uitzondering van halen materialen.

Met vriendelijke groeten,

Raijmond Stuurman uit Utrecht

Kan ik je helpen? Vul hier jouw klus in...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019
Na uitvoering van een leuke klus, meerdere klussen toebedeeld gekregen van een fijne zaken relatie. Afwerken keuken muur en aankomende week koofwerk voor de leidingen. Fijn als de mensen blij zijn.
19-10-2019
1,5 jaar geleden was deze nieuwe ketel er zeer slecht aan toe door slecht onderhoud. Toen een goede volledige OH beurt gegeven,, en nu kwam ik vandaag weer terug en de ketel zag er nog picobello uit na goed afstellen ketel op CO2 en O2 en goed onderhoud. Weer een ketel en ...... gered
04-10-2019
Langer dan 20 maanden wachten met een groot onderhoud voor een ketel maakt een ketel er niet veiliger op. Goed onderhoud betekend veiligheid en een goed draaiende ketel.
29-08-2019