Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Centrale verwarming

Je kan mij altijd bellen voor een spoedklus, misschien kan ik direct langskomen om je te helpen...

Neem contact op

Centrale verwarming klus?

Onderhoud en installaties van centrale verwarming laten uitvoeren? Dat kan ik. Je kan mij altijd even bellen voor een prijsopgaaf voor bijvoorbeeld het ophangen of uitzoeken van een nieuwe CV ketel of (design)radiatoren.

Probleem met CV?

Heb je een spoedprobleem met de CV? Laat het direct weten, ik ben flexibel als eenpitter misschien kan ik je direct helpen tegen een eerlijke prijs. Je kan mij bellen op 06 - 19 36 5100 of maak anders gebruik van het contactformulier.

Loodgieter nodig in Utrecht of Leidsche Rijn en omgeving?

Ik ben werkzaam als loodgieter in de regio Utrecht (Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn etc..). Wil je weten wat andere zeggen over mijn dienstverlening? Bekijk dan mijn verzamelde reviews: klik hier.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Op speciaal verzoek opdrachtgever een goede oplossing proberen te creeren voor een sanibroyeur toilet in de badkamer. Fijne samenwerking en weer iemand blij gemaakt.
10-05-2020
Na een verhuizing is het toch weer lekker voor de bewoner dat de netjes en goed aangelegde afvoer door All-Inservice Utrecht voor de aangeschafte vaatwasser zonder problemen werkt. Na overleg met bewoner een grote opgemerkte lekkage onder keukenblok aan de pvc ook opgelost.
26-04-2020
Tegenslag bij qoocker kraan plaatsing. Vorige bewoner heeft houtwerk geplaatst bij wartels onderzijde kraan waardoor de grote spoelbak er helemaal uit moest gehaald worden. Nieuwe Qoocker heetwaterkraan is netjes geplaatst.
26-01-2020
Weer een leuk klusje gedaan om voor iemands nieuwe keuken de leidingen aan te passen naar de goede plek. Helaas geen standaard klusje omdat er weinig met de.pvc leiding gedaan kon worden. Ook gelijk een buitenkraantje gerealiseerd. Ik blij en de opdrachtgever blij. Bedankt.
23-01-2020