Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Centrale verwarming

Je kan mij altijd bellen voor een spoedklus, misschien kan ik direct langskomen om je te helpen...

Neem contact op

Centrale verwarming klus?

Onderhoud en installaties van centrale verwarming laten uitvoeren? Dat kan ik. Je kan mij altijd even bellen voor een prijsopgaaf voor bijvoorbeeld het ophangen of uitzoeken van een nieuwe CV ketel of (design)radiatoren.

Probleem met CV?

Heb je een spoedprobleem met de CV? Laat het direct weten, ik ben flexibel als eenpitter misschien kan ik je direct helpen tegen een eerlijke prijs. Je kan mij bellen op 06 - 19 36 5100 of maak anders gebruik van het contactformulier.

Loodgieter nodig in Utrecht of Leidsche Rijn en omgeving?

Ik ben werkzaam als loodgieter in de regio Utrecht (Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn etc..). Wil je weten wat andere zeggen over mijn dienstverlening? Bekijk dan mijn verzamelde reviews: klik hier.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Tegenslag bij qoocker kraan plaatsing. Vorige bewoner heeft houtwerk geplaatst bij wartels onderzijde kraan waardoor de grote spoelbak er helemaal uit moest gehaald worden. Nieuwe Qoocker heetwaterkraan is netjes geplaatst.
26-01-2020
Weer een leuk klusje gedaan om voor iemands nieuwe keuken de leidingen aan te passen naar de goede plek. Helaas geen standaard klusje omdat er weinig met de.pvc leiding gedaan kon worden. Ook gelijk een buitenkraantje gerealiseerd. Ik blij en de opdrachtgever blij. Bedankt.
23-01-2020
Als de opdrachtgever de radiator op een bepaalde plek wil hebben hangen, ga ik er altijd voor om dit voor elkaar te krijgen. Zelfs na meer dan 34 jaar is het een uitdaging om bepaalde leidingen met moeilijke bochten netjes te buigen. Muren scheef, plafond niet in een 45 graden hoek e.d. en toch netjes voor alkaar gekregen naar de zin van de opdrachtgever.
18-12-2019
Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019