Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Centrale verwarming

Je kan mij altijd bellen voor een spoedklus, misschien kan ik direct langskomen om je te helpen...

Neem contact op

Centrale verwarming klus?

Onderhoud en installaties van centrale verwarming laten uitvoeren? Dat kan ik. Je kan mij altijd even bellen voor een prijsopgaaf voor bijvoorbeeld het ophangen of uitzoeken van een nieuwe CV ketel of (design)radiatoren.

Probleem met CV?

Heb je een spoedprobleem met de CV? Laat het direct weten, ik ben flexibel als eenpitter misschien kan ik je direct helpen tegen een eerlijke prijs. Je kan mij bellen op 06 - 19 36 5100 of maak anders gebruik van het contactformulier.

Loodgieter nodig in Utrecht of Leidsche Rijn en omgeving?

Ik ben werkzaam als loodgieter in de regio Utrecht (Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn etc..). Wil je weten wat andere zeggen over mijn dienstverlening? Bekijk dan mijn verzamelde reviews: klik hier.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019
Na uitvoering van een leuke klus, meerdere klussen toebedeeld gekregen van een fijne zaken relatie. Afwerken keuken muur en aankomende week koofwerk voor de leidingen. Fijn als de mensen blij zijn.
19-10-2019
1,5 jaar geleden was deze nieuwe ketel er zeer slecht aan toe door slecht onderhoud. Toen een goede volledige OH beurt gegeven,, en nu kwam ik vandaag weer terug en de ketel zag er nog picobello uit na goed afstellen ketel op CO2 en O2 en goed onderhoud. Weer een ketel en ...... gered
04-10-2019
Langer dan 20 maanden wachten met een groot onderhoud voor een ketel maakt een ketel er niet veiliger op. Goed onderhoud betekend veiligheid en een goed draaiende ketel.
29-08-2019