Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Spoed- en kleine klussen

Is er haast bij de klus? Bijvoorbeeld in verband met gesprongen leiding, water of gas? Bel me dan even op.

Neem contact op

Monteur nodig?

Als je snel een CV monteur of een loodgieter zoekt in verband met een spoedklus in Utrecht of omgeving dan kan je mij altijd even bellen op: 06 - 19 36 5100.

Spoed

Het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat er een kraan lekt of een leiding is gesprongen, dat is nooit fijn. Als je zoekt naar een goede partij en je gebruikt Google voor het vinden van een goede monteur krijg je vaak eerst de adverterende bedrijven. Ik als eenpitter probeer tussen de grote bedrijven goed advies en eerlijke prijzen te hanteren. Lees ook mijn recensies, daar ben ik trots op: klik hier.

Ik ben flexibel, werk met goede materialen en geef altijd garantie op de werkzaamheden of dit nou een kleine of een grote klus is!

Vakwerk

Ik verzorg vakwerk met garantie in de volgende diensten: loodgieterswerk, CV centrale verwarming, spoed en klein klussen, CV Ketel aanleg en onderhoud en Toilet / WC renovaties.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019
Na uitvoering van een leuke klus, meerdere klussen toebedeeld gekregen van een fijne zaken relatie. Afwerken keuken muur en aankomende week koofwerk voor de leidingen. Fijn als de mensen blij zijn.
19-10-2019
1,5 jaar geleden was deze nieuwe ketel er zeer slecht aan toe door slecht onderhoud. Toen een goede volledige OH beurt gegeven,, en nu kwam ik vandaag weer terug en de ketel zag er nog picobello uit na goed afstellen ketel op CO2 en O2 en goed onderhoud. Weer een ketel en ...... gered
04-10-2019
Langer dan 20 maanden wachten met een groot onderhoud voor een ketel maakt een ketel er niet veiliger op. Goed onderhoud betekend veiligheid en een goed draaiende ketel.
29-08-2019