Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Spoed- en kleine klussen

Is er haast bij de klus? Bijvoorbeeld in verband met gesprongen leiding, water of gas? Bel me dan even op.

Neem contact op

Monteur nodig?

Als je snel een CV monteur of een loodgieter zoekt in verband met een spoedklus in Utrecht of omgeving dan kan je mij altijd even bellen op: 06 - 19 36 5100.

Spoed

Het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat er een kraan lekt of een leiding is gesprongen, dat is nooit fijn. Als je zoekt naar een goede partij en je gebruikt Google voor het vinden van een goede monteur krijg je vaak eerst de adverterende bedrijven. Ik als eenpitter probeer tussen de grote bedrijven goed advies en eerlijke prijzen te hanteren. Lees ook mijn recensies, daar ben ik trots op: klik hier.

Ik ben flexibel, werk met goede materialen en geef altijd garantie op de werkzaamheden of dit nou een kleine of een grote klus is!

Vakwerk

Ik verzorg vakwerk met garantie in de volgende diensten: loodgieterswerk, CV centrale verwarming, spoed en klein klussen, CV Ketel aanleg en onderhoud en Toilet / WC renovaties.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Tegenslag bij qoocker kraan plaatsing. Vorige bewoner heeft houtwerk geplaatst bij wartels onderzijde kraan waardoor de grote spoelbak er helemaal uit moest gehaald worden. Nieuwe Qoocker heetwaterkraan is netjes geplaatst.
26-01-2020
Weer een leuk klusje gedaan om voor iemands nieuwe keuken de leidingen aan te passen naar de goede plek. Helaas geen standaard klusje omdat er weinig met de.pvc leiding gedaan kon worden. Ook gelijk een buitenkraantje gerealiseerd. Ik blij en de opdrachtgever blij. Bedankt.
23-01-2020
Als de opdrachtgever de radiator op een bepaalde plek wil hebben hangen, ga ik er altijd voor om dit voor elkaar te krijgen. Zelfs na meer dan 34 jaar is het een uitdaging om bepaalde leidingen met moeilijke bochten netjes te buigen. Muren scheef, plafond niet in een 45 graden hoek e.d. en toch netjes voor alkaar gekregen naar de zin van de opdrachtgever.
18-12-2019
Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019