Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Spoed- en kleine klussen

Is er haast bij de klus? Bijvoorbeeld in verband met gesprongen leiding, water of gas? Bel me dan even op.

Neem contact op

Monteur nodig?

Als je snel een CV monteur of een loodgieter zoekt in verband met een spoedklus in Utrecht of omgeving dan kan je mij altijd even bellen op: 06 - 19 36 5100.

Spoed

Het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat er een kraan lekt of een leiding is gesprongen, dat is nooit fijn. Als je zoekt naar een goede partij en je gebruikt Google voor het vinden van een goede monteur krijg je vaak eerst de adverterende bedrijven. Ik als eenpitter probeer tussen de grote bedrijven goed advies en eerlijke prijzen te hanteren. Lees ook mijn recensies, daar ben ik trots op: klik hier.

Ik ben flexibel, werk met goede materialen en geef altijd garantie op de werkzaamheden of dit nou een kleine of een grote klus is!

Vakwerk

Ik verzorg vakwerk met garantie in de volgende diensten: loodgieterswerk, CV centrale verwarming, spoed en klein klussen, CV Ketel aanleg en onderhoud en Toilet / WC renovaties.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen


Notice: Undefined property: stdClass::$data in /var/www/vhosts/all-inservice.nl/httpdocs/routes/includes/include.instagram.php on line 48

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/all-inservice.nl/httpdocs/routes/includes/include.instagram.php on line 48