Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Toiletrenovatie en onderhoud

Waarschijnlijk de kleinste kamer van je huis, maar toch erg belangrijk. Kleine en grote toilet klussen, geen probleem!

Neem contact op

WC renoveren?

Is je toilet aan vernieuwing toe of is er een probleem met de WC of spoelbak? Dan kan ik helpen.

Voor zowel kleine klussen als voor grote renovatie projecten sta ik klaar. Ik ben een eenmanszaak en daardoor flexibel en altijd eerlijk met de prijs. Ook in de communicatie ben ik vlot.

Tevreden klanten zijn mijn belangrijkste uitgangspunt, daarom ben ik trots op de reviews die ik krijg. Klik hier om deze te bekijken.

De kosten

Voor een toilet of wc renovatie zal ik in overeenstemming langskomen om jouw klus in te schatten. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Eventuele kleine klussen kan ik wellicht inschatten via de telefoon, mail of via Whatsapp met een foto.

Naar wens

Ik ben al meer dan 33 jaar actief in het vak en heb kennis van verschillende onderdelen zoals: loodgieterswerk, CV centrale verwarming, spoed en klein klussen, CV Ketel aanleg en onderhoud en Toilet / WC renovaties.

Een paar uitgelichte projecten kan je hier bekijken: klik hier.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen


Notice: Undefined property: stdClass::$data in /var/www/vhosts/all-inservice.nl/httpdocs/routes/includes/include.instagram.php on line 48

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/all-inservice.nl/httpdocs/routes/includes/include.instagram.php on line 48