Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Toiletrenovatie en onderhoud

Waarschijnlijk de kleinste kamer van je huis, maar toch erg belangrijk. Kleine en grote toilet klussen, geen probleem!

Neem contact op

WC renoveren?

Is je toilet aan vernieuwing toe of is er een probleem met de WC of spoelbak? Dan kan ik helpen.

Voor zowel kleine klussen als voor grote renovatie projecten sta ik klaar. Ik ben een eenmanszaak en daardoor flexibel en altijd eerlijk met de prijs. Ook in de communicatie ben ik vlot.

Tevreden klanten zijn mijn belangrijkste uitgangspunt, daarom ben ik trots op de reviews die ik krijg. Klik hier om deze te bekijken.

De kosten

Voor een toilet of wc renovatie zal ik in overeenstemming langskomen om jouw klus in te schatten. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Eventuele kleine klussen kan ik wellicht inschatten via de telefoon, mail of via Whatsapp met een foto.

Naar wens

Ik ben al meer dan 33 jaar actief in het vak en heb kennis van verschillende onderdelen zoals: loodgieterswerk, CV centrale verwarming, spoed en klein klussen, CV Ketel aanleg en onderhoud en Toilet / WC renovaties.

Een paar uitgelichte projecten kan je hier bekijken: klik hier.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019
Na uitvoering van een leuke klus, meerdere klussen toebedeeld gekregen van een fijne zaken relatie. Afwerken keuken muur en aankomende week koofwerk voor de leidingen. Fijn als de mensen blij zijn.
19-10-2019
1,5 jaar geleden was deze nieuwe ketel er zeer slecht aan toe door slecht onderhoud. Toen een goede volledige OH beurt gegeven,, en nu kwam ik vandaag weer terug en de ketel zag er nog picobello uit na goed afstellen ketel op CO2 en O2 en goed onderhoud. Weer een ketel en ...... gered
04-10-2019
Langer dan 20 maanden wachten met een groot onderhoud voor een ketel maakt een ketel er niet veiliger op. Goed onderhoud betekend veiligheid en een goed draaiende ketel.
29-08-2019