Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Toiletrenovatie en onderhoud

Waarschijnlijk de kleinste kamer van je huis, maar toch erg belangrijk. Kleine en grote toilet klussen, geen probleem!

Neem contact op

WC renoveren?

Is je toilet aan vernieuwing toe of is er een probleem met de WC of spoelbak? Dan kan ik helpen.

Voor zowel kleine klussen als voor grote renovatie projecten sta ik klaar. Ik ben een eenmanszaak en daardoor flexibel en altijd eerlijk met de prijs. Ook in de communicatie ben ik vlot.

Tevreden klanten zijn mijn belangrijkste uitgangspunt, daarom ben ik trots op de reviews die ik krijg. Klik hier om deze te bekijken.

De kosten

Voor een toilet of wc renovatie zal ik in overeenstemming langskomen om jouw klus in te schatten. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Eventuele kleine klussen kan ik wellicht inschatten via de telefoon, mail of via Whatsapp met een foto.

Naar wens

Ik ben al meer dan 33 jaar actief in het vak en heb kennis van verschillende onderdelen zoals: loodgieterswerk, CV centrale verwarming, spoed en klein klussen, CV Ketel aanleg en onderhoud en Toilet / WC renovaties.

Een paar uitgelichte projecten kan je hier bekijken: klik hier.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Tegenslag bij qoocker kraan plaatsing. Vorige bewoner heeft houtwerk geplaatst bij wartels onderzijde kraan waardoor de grote spoelbak er helemaal uit moest gehaald worden. Nieuwe Qoocker heetwaterkraan is netjes geplaatst.
26-01-2020
Weer een leuk klusje gedaan om voor iemands nieuwe keuken de leidingen aan te passen naar de goede plek. Helaas geen standaard klusje omdat er weinig met de.pvc leiding gedaan kon worden. Ook gelijk een buitenkraantje gerealiseerd. Ik blij en de opdrachtgever blij. Bedankt.
23-01-2020
Als de opdrachtgever de radiator op een bepaalde plek wil hebben hangen, ga ik er altijd voor om dit voor elkaar te krijgen. Zelfs na meer dan 34 jaar is het een uitdaging om bepaalde leidingen met moeilijke bochten netjes te buigen. Muren scheef, plafond niet in een 45 graden hoek e.d. en toch netjes voor alkaar gekregen naar de zin van de opdrachtgever.
18-12-2019
Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019