Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

CV ketel aanleg en onderhoud

Een ketel ophangen moet goed gebeuren. Ik heb 33 jaar ervaring, dus ik weet wat ik doe.

Neem contact op

Centrale verwarming in Utrecht

In de regio Utrecht (Leidsche Rijn, Zeist, Maarssen etc..) werk ik aan het repareren, onderhouden en installeren van centrale verwarming. Zo plaats en vervang ik CV-ketels, (design)radiatoren en geisers. Voor zowel grote als kleine klussen ben ik bereikbaar via: 06 - 19 36 5100.

Altijd in overleg

Een nieuwe CV ketel nodig? Ik kan u hierover adviseren en ik kan de CV ketel uiteindelijk ook installeren. Alles altijd in overleg.

Tevreden klanten

Ik ben flexibel, netjes en werk secuur. Tevreden klanten zijn belangrijk voor mij, zie ook mijn reviews: Klik hier om deze te bekijken.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019
Na uitvoering van een leuke klus, meerdere klussen toebedeeld gekregen van een fijne zaken relatie. Afwerken keuken muur en aankomende week koofwerk voor de leidingen. Fijn als de mensen blij zijn.
19-10-2019
1,5 jaar geleden was deze nieuwe ketel er zeer slecht aan toe door slecht onderhoud. Toen een goede volledige OH beurt gegeven,, en nu kwam ik vandaag weer terug en de ketel zag er nog picobello uit na goed afstellen ketel op CO2 en O2 en goed onderhoud. Weer een ketel en ...... gered
04-10-2019
Langer dan 20 maanden wachten met een groot onderhoud voor een ketel maakt een ketel er niet veiliger op. Goed onderhoud betekend veiligheid en een goed draaiende ketel.
29-08-2019