Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

CV ketel aanleg en onderhoud

Een ketel ophangen moet goed gebeuren. Ik heb 33 jaar ervaring, dus ik weet wat ik doe.

Neem contact op

Centrale verwarming in Utrecht

In de regio Utrecht (Leidsche Rijn, Zeist, Maarssen etc..) werk ik aan het repareren, onderhouden en installeren van centrale verwarming. Zo plaats en vervang ik CV-ketels, (design)radiatoren en geisers. Voor zowel grote als kleine klussen ben ik bereikbaar via: 06 - 19 36 5100.

Altijd in overleg

Een nieuwe CV ketel nodig? Ik kan u hierover adviseren en ik kan de CV ketel uiteindelijk ook installeren. Alles altijd in overleg.

Tevreden klanten

Ik ben flexibel, netjes en werk secuur. Tevreden klanten zijn belangrijk voor mij, zie ook mijn reviews: Klik hier om deze te bekijken.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Op speciaal verzoek opdrachtgever een goede oplossing proberen te creeren voor een sanibroyeur toilet in de badkamer. Fijne samenwerking en weer iemand blij gemaakt.
10-05-2020
Na een verhuizing is het toch weer lekker voor de bewoner dat de netjes en goed aangelegde afvoer door All-Inservice Utrecht voor de aangeschafte vaatwasser zonder problemen werkt. Na overleg met bewoner een grote opgemerkte lekkage onder keukenblok aan de pvc ook opgelost.
26-04-2020
Tegenslag bij qoocker kraan plaatsing. Vorige bewoner heeft houtwerk geplaatst bij wartels onderzijde kraan waardoor de grote spoelbak er helemaal uit moest gehaald worden. Nieuwe Qoocker heetwaterkraan is netjes geplaatst.
26-01-2020
Weer een leuk klusje gedaan om voor iemands nieuwe keuken de leidingen aan te passen naar de goede plek. Helaas geen standaard klusje omdat er weinig met de.pvc leiding gedaan kon worden. Ook gelijk een buitenkraantje gerealiseerd. Ik blij en de opdrachtgever blij. Bedankt.
23-01-2020