Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

CV ketel aanleg en onderhoud

Een ketel ophangen moet goed gebeuren. Ik heb 33 jaar ervaring, dus ik weet wat ik doe.

Neem contact op

Centrale verwarming in Utrecht

In de regio Utrecht (Leidsche Rijn, Zeist, Maarssen etc..) werk ik aan het repareren, onderhouden en installeren van centrale verwarming. Zo plaats en vervang ik CV-ketels, (design)radiatoren en geisers. Voor zowel grote als kleine klussen ben ik bereikbaar via: 06 - 19 36 5100.

Altijd in overleg

Een nieuwe CV ketel nodig? Ik kan u hierover adviseren en ik kan de CV ketel uiteindelijk ook installeren. Alles altijd in overleg.

Tevreden klanten

Ik ben flexibel, netjes en werk secuur. Tevreden klanten zijn belangrijk voor mij, zie ook mijn reviews: Klik hier om deze te bekijken.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Tegenslag bij qoocker kraan plaatsing. Vorige bewoner heeft houtwerk geplaatst bij wartels onderzijde kraan waardoor de grote spoelbak er helemaal uit moest gehaald worden. Nieuwe Qoocker heetwaterkraan is netjes geplaatst.
26-01-2020
Weer een leuk klusje gedaan om voor iemands nieuwe keuken de leidingen aan te passen naar de goede plek. Helaas geen standaard klusje omdat er weinig met de.pvc leiding gedaan kon worden. Ook gelijk een buitenkraantje gerealiseerd. Ik blij en de opdrachtgever blij. Bedankt.
23-01-2020
Als de opdrachtgever de radiator op een bepaalde plek wil hebben hangen, ga ik er altijd voor om dit voor elkaar te krijgen. Zelfs na meer dan 34 jaar is het een uitdaging om bepaalde leidingen met moeilijke bochten netjes te buigen. Muren scheef, plafond niet in een 45 graden hoek e.d. en toch netjes voor alkaar gekregen naar de zin van de opdrachtgever.
18-12-2019
Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019