Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Stadsverwarming

Ik ben een flexibele eenpitter en goed en direct in communicatie. Daarnaast zijn mijn kosten altijd eerlijk.

Neem contact op

Aanleg afleverset of andere klus

Heb je een klus omtrent stadsverwarming, zoals het installeren van een stadsverwarmingsset / afleverset of het verleggen of aanleggen van leidingen? Dat kan ik!

Hoe ik werk

Ik ben een flexibele eenpitter en goed en direct in communicatie. Daarnaast zijn mijn kosten altijd eerlijk. Langskomen doe ik vrijblijvend om de klus te bekijken. In deze internet tijd heb ik ook veel reviews verzameld, al meer dan 100. Wil je die inzien, klik dan hier.

Lekkage en een loodgieter nodig?

Heb je eventueel een loodgieter nodig in Utrecht of Leidsche rijn voor een andere klus of een lekkage? Dat kan ook, een van mijn diensten is loodgieterswerk.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Wat zal die kleine het lekker warm hebben op der nieuwe kamer. Soms is heel netjes aansluiten van de radiator moeilijk op de bestaande niet aan te passen cv leidingen.
10-11-2019
Na uitvoering van een leuke klus, meerdere klussen toebedeeld gekregen van een fijne zaken relatie. Afwerken keuken muur en aankomende week koofwerk voor de leidingen. Fijn als de mensen blij zijn.
19-10-2019
1,5 jaar geleden was deze nieuwe ketel er zeer slecht aan toe door slecht onderhoud. Toen een goede volledige OH beurt gegeven,, en nu kwam ik vandaag weer terug en de ketel zag er nog picobello uit na goed afstellen ketel op CO2 en O2 en goed onderhoud. Weer een ketel en ...... gered
04-10-2019
Langer dan 20 maanden wachten met een groot onderhoud voor een ketel maakt een ketel er niet veiliger op. Goed onderhoud betekend veiligheid en een goed draaiende ketel.
29-08-2019