Connection has lost...
Loodgieter Utrecht
4,6

Stadsverwarming

Ik ben een flexibele eenpitter en goed en direct in communicatie. Daarnaast zijn mijn kosten altijd eerlijk.

Neem contact op

Aanleg afleverset of andere klus

Heb je een klus omtrent stadsverwarming, zoals het installeren van een stadsverwarmingsset / afleverset of het verleggen of aanleggen van leidingen? Dat kan ik!

Hoe ik werk

Ik ben een flexibele eenpitter en goed en direct in communicatie. Daarnaast zijn mijn kosten altijd eerlijk. Langskomen doe ik vrijblijvend om de klus te bekijken. In deze internet tijd heb ik ook veel reviews verzameld, al meer dan 100. Wil je die inzien, klik dan hier.

Lekkage en een loodgieter nodig?

Heb je eventueel een loodgieter nodig in Utrecht of Leidsche rijn voor een andere klus of een lekkage? Dat kan ook, een van mijn diensten is loodgieterswerk.

Geef hier je klus door...

  • Flexibel en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen en garantie
  • Ik werk netjes en in overleg

Laatste klussen

Op speciaal verzoek opdrachtgever een goede oplossing proberen te creeren voor een sanibroyeur toilet in de badkamer. Fijne samenwerking en weer iemand blij gemaakt.
10-05-2020
Na een verhuizing is het toch weer lekker voor de bewoner dat de netjes en goed aangelegde afvoer door All-Inservice Utrecht voor de aangeschafte vaatwasser zonder problemen werkt. Na overleg met bewoner een grote opgemerkte lekkage onder keukenblok aan de pvc ook opgelost.
26-04-2020
Tegenslag bij qoocker kraan plaatsing. Vorige bewoner heeft houtwerk geplaatst bij wartels onderzijde kraan waardoor de grote spoelbak er helemaal uit moest gehaald worden. Nieuwe Qoocker heetwaterkraan is netjes geplaatst.
26-01-2020
Weer een leuk klusje gedaan om voor iemands nieuwe keuken de leidingen aan te passen naar de goede plek. Helaas geen standaard klusje omdat er weinig met de.pvc leiding gedaan kon worden. Ook gelijk een buitenkraantje gerealiseerd. Ik blij en de opdrachtgever blij. Bedankt.
23-01-2020